Esports

Henrique Adriano, a un pas del Barça, i Oleguer, a punt d'anar a l'Ajax

Futbol

El defensa Henrique Adriano Buss, del Palmeiras brasiler, arribarà en els pròxims dies per subscriure un contracte per cinc anys amb el Barcelona, mentre que un altre defensa central blaugrana, Oleguer Presas, està a punt de tancar el seu fitxatge per l'Ajax d'Amsterdam.

A Henrique Adriano Buss l'esperen a Barcelona entre demà i demà passat amb l'objectiu de sotmetre's a un control mèdic, però el club barcelonista no té previst presentar-lo en societat, ja que el jove jugador brasiler ha acceptat l'oferta de cessió al Bayer Leverkusen, entitat amb la qual està ajustant els últims punts del contracte.

En el moment en què el Bayer accepti fer-se càrrec de la totalitat de la fitxa del futbolista, últim escull per tancar la cessió, el jugador passarà a formar part de la disciplina del conjunt alemany, encara que el seu contracte estarà vinculat a la cessió del Barcelona, equip propietari del futbolista.

D'aquesta forma, el jugador arribarà a Barcelona, se sotmetrà a control mèdic i partirà novament al seu destí a Alemanya. L'operació del traspàs l'ha tancat el Barça en vuit milions de fix més dos de variable.

Un altre jugador que aviat canviarà el seu futur és el defensa Oleguer Presas, que és amb el Barça a Escòcia, on avui l'entitat catalana ha aterrat per iniciar la primera estada estiuenca.

Oleguer és possible que no estigui gaire més temps a la ciutat de Saint Andrews, perquè l'Ajax sembla que podria haver acceptat el traspàs de tres milions d'euros més dos de variables, quantitats en què s'ha fixat el fitxatge del defensa català.

Eto'o: l'altre cas pendent
Un altre cas pendent al Barça és la situació que viu Samuel Eto'o, que també és a Escòcia, tot i que el Barça ja l'ha informat que no compta amb els seus serveis.

Aquest matí, abans de partir l'expedició cap al Regne Unit, el directiu responsable del futbol, Rafael Yuste, no ha aclarit gaire la situació del jugador i sí, en canvi, ha deixat entreveure que el davanter africà podria arribar a concloure l'estada a Escòcia, malgrat que l'entitat catalana ja li ha comunicat que no compta amb ell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.