Esports

Edmílson denuncia que hi ha "ovelles negres" al vestidor del Barça i demana més implicació a la plantilla

José Edmílson està recuperant-se d'una lesió i el Barça no compta amb ell, però curiosament ha estat ell qui pot haver provocat un terrabastall al vestidor. El migcampista brasiler, el primer a destapar el que després Joan Laporta anomenaria "autocomplaença", va denunciar ahir que hi ha algunes "ovelles negres" a la plantilla blaugrana i va reclamar més compromís als seus companys perquè no es repeteixin els errors de la temporada passada.

"Al món hi ha bona i mala gent. Al nostre vestidor hi ha bona gent, però també d'altres que sembla que no vulguin res. Nosaltres, dins del nostre grup de jugadors i entrenadors, formem una família. I moltes vegades tenim en una família alguna ovella negra. Tens gent que pensa diferent, i gent que té gust", va indicar amb cert misteri Edmílson a TV3, tot i que va evitar citar cap nom en concret.
Igualment, el 15 blaugrana va lamentar que alguns futbolistes han deixat de tenir la seva professió com una qüestió prioritària. "El món en el qual vivim nosaltres és una mica diferent, perquè els diners, l'èxit, la fama, les dones i les coses fàcils fan que a vegades els veritables valors es vagin apartant de la vida", va censurar Edmílson.

Missatge per a Márquez?
"A vegades, deixem el futbol en un segon pla, però no estem aquí només per guanyar diners. Estem aquí per marcar una època i fer feliç la gent. Sovint recordo la rua de París. Allò no té preu", va assegurar, i va posar exemples de la falta d'implicació en l'equip: "Un diu «Entrenaré ràpid perquè tinc una reunió d'alguna cosa», l'altre, «Entrenaré ràpid perquè he de viatjar per fer un tema de publicitat», etc.", va etzibar. Com aturar-ho? "Quan Puyol parla, parla fort, però si és necessari hauria d'agafar algú pel coll", va assenyalar a La Vanguardia.

En aquest sentit, la setmana passada va generar sorpresa que Rafael Márquez tingués tres dies de permís per participar en dos actes publicitaris al seu país i que acumulés cinc dies sense entrenar-se (de dimecres a dilluns). Es referís veladament a aquests fets o no, les declaracions del canarinho van causar impacte i probablement avui tindran resposta per part d'algun pes pesant, sobretot tenint en compte que Deco havia demanat el dia anterior que el vestidor es blindés de qualsevol influència externa.

El cert, però, és que l'ambient a l'equip de Rijkaard s'està enverinant a poc a poc. Ningú assenyala ningú, però les acusacions creuades ja comencen a ser més que anecdòtiques. Puyol va afirmar després de la derrota a Getafe que havia faltat "solidaritat" i Frank Rijkaard va parlar d'una situació "límit", en referència a l'actitud d'algun dels seus jugadors. Tota una bateria d'intencions per frenar la davallada i posar remei als vicis d'un conjunt bicampió de Lliga i campió d'Europa, amb un diagnòstic comú, parli el capità, l'entrenador o un semidescartat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.