Esports

Al Barça li prova anar darrere: 0 a 6 al Calderón

Victòria històrica del Barça al Calderón per un aclaparador 0 a 6, sense gol de Torres

El Barça ha guanyat 0 a 6 l'Atlètic de Madrid al Calderón, amb gols de Messi (2), Eto'o, Ronaldinho i Iniesta. El Madrid havia guanyat 'in extremis' al Recreativo, si no, els blaugrana serien líders. Jugant amb la pressió de saber el resultat dels rivals (el Sevilla també havia guanyat), el Barça ha respost. El dubte és si la reacció arriba a temps o si s'haurà de lamentar la relaxació d'una temporada estranya amb un final digne de Hitchcock.

Quan faltaven cinc minuts perquè acabés la primera meitat, el resultat era 0 a 0 i el joc irregular. En quatre minuts, Messi, Zambrotta i Eto'o han fet tres gols, han dinamitat el partit, han enfonsat a la misèria el porter de l'Atlètic (jugava el suplent per lesió de Franco i el seu públic n'ha acabat fent mofa) i han fet que els barcelonistes maleïssin (encara més) el gol de Roberto Carlos al Recreativo en el temps de descompte tot just feia una hora.

La segona part, un tràmit, sense reacció dels matalassers, amb el Barça jugant a plaer, fent jugades de les de la bona època (encara que a menys velocitat) i destrossant la defensa del rival, tova, ineficaç i insegura. El partit ha servit perquè el Barça s'endugui tres punts, recuperi la capacitat de fer gols, deixi tres bonics gols per la memòria, faci història (és la derrota més contundent patida per l'Atlètic al seu camp) i per seguir lluitant per una Lliga que fins fa una setmana només depenia de l'equip de Rijkaard i ara està, encara, en mans del Reial Madrid.

Queden tres partits: contra el Getafe (dissabte que ve al Nou Camp), l'Espanyol i el Nàstic. Si el Barça els guanya i el Madrid no guanya el seus tres, serà campió. Dos punts enrere, el Sevilla tampoc afluixa. La Lliga, de cop i volta, s'ha convertit en una competició emocionant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES