Esports

Mourinho sona com a seleccionador anglès

La premsa anglesa assenyala al portuguès José Mourinho com a successor del actual seleccionador de futbol anglès Steve McClaren. Segons el diari britànic Daily Express la Federació Anglesa de futbol, FA, oferirà el lloc de seleccionador a José Mourinho després de la reunió a la seu de la FA, a Londres, amb motiu de la successió de McClaren.

Brian Barwick, director executiu de la FA, va prometre a la directiva que es pronunciaria per "una figura de classe mundial, acostumada a grans esdeveniments, i amb una experiència en el tracte amb superestrellas".

Un membre de la FA, diu el diari, assenyala que el portuguès acompleix tots els requeriments per al càrrec. "si parles de classe mundial, amb la resta d'especificacions per a la feina, parles de Jose Mourinho, pocs tenen més classe mundial que ell. Acompleix totes les exigències que Brawick ha assenyalat".

Barwick ha consultat l'opinió de Michael Platini, Franz Beckenbauer, Roy Hodgson i John Toshck. A més pretenen conversar pròximament amb Alex Ferguson, Arsene Wegner, Bobby Charlton i els exseleccionadors anglesos Bobby Robson, Glenn Hoddle i Graham Taylor.

El rotatiu anglès The Sun esmenta que la FA hauria de pagar prop de nou milions d'euros l'any per poder contractar els serveis de Mourinho. Tot i que una font de la Federació Anglesa ha afirmat: "La FA no està en fallida. Hi haurà diners per a l'home ideal i som conscients de quant pot costar el millor".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES