Esports

El Barça tanca de manera definitiva el traspàs de Zambrotta al Milan per nou milions d'euros

El FC Barcelona ha tancat de manera definitiva un acord per al traspàs del defensa Gianluca Zambrotta a l'AC Milan per nou milions d'euros als quals es pot afegir una quantitat variable de fins a dos milions d'euros en funció de la classificació de l'equip italià per a la Lliga de Campions en les quatre pròximes temporades.

Zambrotta, de 31 anys, signarà un contracte amb el Milan per quatre temporades, fins al 30 de juny del 2012, després d'haver jugat les dues últimes temporades al Barcelona. El club blaugrana ha fet oficial l'acord definitiu, i les xifres de l'operació, amb el club italià, que ja havia anunciat la contractació del lateral fa dues setmanes.

L'internacional italià, que actualment està disputant l'Eurocopa amb la seva selecció, va arribar al Barcelona procedent del Juventus de Torí, que va rebre uns 19 milions d'euros pel traspàs conjunt de Zambrotta i del defensa francès Lilian Thuram (uns 14 pel lateral italià i uns cinc pel central francès).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona