Esports

Valverde: "Tinc bones sensacions i esperances de millorar el nostre paper"

Concedeix molta importància al partit davant del Valladolid d'ençà de la derrota en la jornada inaugural de l'any passat amb el Nàstic

L'entrenador de l'Espanyol, Ernesto Valverde, ha admès avui que a quatre dies de l'inici de la lliga té "bones sensacions" i ha afegit que espera "millorar" el rendiment de l'equip respecte a la temporada passada.

"Tinc bones sensacions i esperances de fer-ho millor que la temporada passada, però cal ser prudents, perquè tindrem dificultats durant la Lliga, perdrem partits i sorgiran dubtes, i cal estar preparat", ha remarcat. Amb tot, el tècnic sosté que la nova temporada comença amb "una sensació més positiva en general".

"Aquesta temporada ens coneixem més i no hi ha hagut canvis, hem desconnectat menys, perquè hi ha hagut menys vacances, i la pretemporada ha estat diferent, perquè hem jugat contra equips més forts", ha sintetitzat Valverde.

L'entrenador de l'Espanyol concedeix molta importància al primer partit davant del Valladolid, en especial d'ençà de la derrota en la temporada anterior davant del Nàstic de Tarragona (0-1) en la primera jornada de la Lliga. "Sabem el mal que ens va fer aquell partit i el que va comportar i no volem repetir els errors. Volem guanyar aquest diumenge per agafar seguretat i bones sensacions", ha apuntat.

En un àmbit més general, l'extremeny ha tornat a insistir que "la Lliga és el més important" i que aniran "a disputar la Copa del Rei".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.