Esports

El Barça viatja a Polònia sense Messi però amb Alves

Esports

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, afrontarà la volta de la prèvia de la Champions contra el Wisla Cracovia sense Lionel Messi, campió olímpic amb Argentina, però amb Daniel Alves com a principal novetat.

El brasiler, recuperat d'un esquinç a una articulació de la clavicula que va patir en el partit d'anada (4-0), ha rebut l'alta mèdica, igual que Víctor Sánchez, tot i que el terrassenc del planter no viatjarà a Polònia. Guardiola ha convocat 20 jugadors entre els quals destaca la presència del porter del filial Rubén Miño, de 19 anys. José Manuel Pinto, malgrat les molèsties que arrossega al colze dret, ha entrat finalment a la llista.

Llista

La llista de convocats la formen: Víctor Valdés, José Manuel Pinto, Rubén Miño, Rafael Márquez, Pedro Rodríguez, José Martín Càceres, Gerard Piqué, Carles Puyol, Xavi Hernández, Eidur Gudjohnsen, Andrés Iniesta, Samuel Eto'o, Bojan Krkic, Thierry Henry, Seydou Keita, Silvinho Mendes, Daniel Alves, Alexander Hleb, Éric Abidal i Touré Yayá.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.