Esports

Leo Messi viatja a Lisboa

Lliga de Campions

Leo Messi viatja amb l'expedició del Barça a Lisboa. També ho fa Rafael Márquez. Són les gran novetats de Pep Guardiola per al partit de Lliga de Campions que dimecres enfrontarà els blaugranes amb l'Sporting de Lisboa a la capital portuguesa.

Les altres dues grans sorpreses de la llista són l'absència de Carles Puyol i Touré Yaya, a qui Guardiola vol donar descans, donat que la classificació per a vuitens ja és a la butxaca i que els pròxims partits de lliga són contra Sevilla, València, Reial Madrid i Vila-real.

Els lesionats Iniesta, Abidal i Milito continuen la recuperació a Barcelona.

Cal recordar que, amb lleugeres molèsties musculars durant tota la setmana, ahir Messi ho va veure tot des de la grada i no va poder repetir la seva actuació al derbi contra l'Espanyol, quan va decidir, de penal, el partit al temps afegit. També contra el Racing, a la segona jornada de Lliga, l'argentí va obrir la llauna i va tranquil·litzar la grada al segon temps, si bé el conjunt càntabre va acabar esgarrapant un empat.

El revulsiu Messi també ha fet efecte a la Champions. A Donetsk, contra el Xakhtar, va començar a la banqueta i va acabar sent l'heroi amb dos gols finals –el segon, fet de vaselina marca de la casa–, mentre que contra el Basilea, en un duel molt travat, Messi va desencallar el partit amb una de les seves diagonals elèctriques i un xut suau i molt col·locat per estrenar el marcador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona