Esports

Messi assegura que cap entrenador canviarà el seu estil de joc

Futbol

El davanter argentí del Barça Lionel Messi ha dit avui que "en absolut" es comporta de forma "egoista" en el terreny de joc i ha afirmat que no pensa canviar el seu estil malgrat que "molts" dels seus entrenadors ja ho han intentat.

"Jugo així des que era nen i no penso canviar", declara Messi en una entrevista que publica avui la revista alemanya Kicker, en què destaca que el seu estil, basat en la velocitat, és "instintiu".

Barça, favorit
El blaugrana es mostra "encantat" amb el joc vertiginós que ve desplegant el conjunt dissenyat per Pep Guardiola i assegura que aquest any el Barça "està oferint espectacle". Per això, aposta per l'equip culé com el favorit per a endur-se la Lliga, mentre que a Europa prefereix evitar equips com el Liverpool o el Chelsea fins a la final.

Sobre el seu paper a l'onze blaugrana, diu que la marxa de jugadors com Ronaldihno i Deco ha permès que ara participi més en l'elaboració del joc. També, considera que gaudeix de més llibertat amb Guardiola a la banqueta i subratlla el fet que el català sempre es mostra pròxim als jugadors: "Com si fos un més", comenta.

En l'entrevista, Messi es refereix a més al treball dels metges per evitar les repetides lesions musculars que ha patit al llarg de la seva carrera, una preparació que, segons explica, no havia tingut fins ara.

Maradona
Sobre la selecció argentina, Messi dóna la benvinguda a l'arribada de Diego Maradona, insisteix que les declaracions del seleccionador sobre el seu joc no li suposen "cap pressió" i anuncia que "ha arribat l'hora que l'Argentina torni per fi a ser Campiona del Món".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.