Esports

Els madridistes ja no amaguen el nerviosisme

Lliga BBVA

El Madrid comença a oferir mostres de nerviosisme per l'arrencada espectacular del Barça, i ja no és cosa que els mitjans madrilenys comparin constantment el rendiment en espectacle, gols i victòries dels blaugranes amb les pobres sensacions madridistes.

"Això no va bé, això no va bé", assegurava un dels veterans a l'aeroport d'Almeria. "Ha estat una nit horrible, que arribi la Juve com més aviat millor", manifestava un altre jugador a l'avió amb gestos de preocupació. Schuster és el primer criticat pels mitjans. Es compara el joc del seu equip amb el de l'etapa de Capello. No hi ha idees, no hi ha fluïdesa a la banqueta ni al camp, i l'equip es refugia en el resultadisme i en una teòrica trama arbitral, i mira de tapar la sinceritat de Sergio Ramos.

Perilla el rècord dels 107
Al costat oposat hi ha la maquinària blaugrana i una dada sagnant que reflecteix la premsa de Madrid i que fa mal: els de Guardiola duen quatre gols més en la jornada 9 que el Madrid espectacular de la campanya 89-90, que va batre el registre golejador amb 107 dianes. Els canals informatius del Bernabéu proven de minimitzar les comparacions, però indirectament ja surt el nom del Barça. "No mirem a cap altre equip", destacava ahir la web del club, que triava aquesta frase d'entre les moltes que va dir Heinze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES