Esports

Mané, nou entrenador de l'Espanyol

Futbol

L'Espanyol ha triat José Manuel Esnal 'Mané' per substituir Bartolomé 'Tintín' Márquez, destituït ahir pels mals resultats de l'equip en les últimes setmanes. El club blanc-i-blau ha fet l'anunci mitjançant la seva pàgina web.

Encara que el club havia estudiat altres candidats com Luis Fernández, Xabier Azkargorta o Víctor Fernández, s'ha acabat optant per l'entrenador nascut a Balmaseda i amb experiència en la màxima categoria. Les seves millors temporades les va signar amb el Deportivo Alavés, amb qui va aconseguir l'ascens a Primera Divisió i va classificar l'equip dos anys després per a la final de la Copa de la UEFA.

L'anterior experiència de Mané a Primera Divisió va ser la temporada 2006-07 a l'Athletic de Bilbao. El tècnic es va fer càrrec del conjunt biscaí després de la destitució de l'anterior entrenador, Félix Sarriugarte. L'Athletic va aconseguir mantenir la categoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.