Esports

Nadal confirma que no jugarà la final contra l'Argentina

Tenis

El tenista manacorí Rafael Nadal, número u del món, ha confirmat avui que no podrà jugar la final de la Copa Davis contra l'Argentina a Mar del Plata entre el 21 i el 23 de novembre a causa de la tendinitis que pateix al genoll dret i que ja li ha impedit jugar el Màsters de Xangai.

Nadal s'ha sotmès avui a noves proves mèdiques a Barcelona, supervisades pel metge de la Federació Espanyola de Tennis (RFET), Ángel Ruiz-Cotorro, i després de conèixer els resultats, ha anunciat que no estarà en condicions de jugar la final de la Copa Davis contra l'equip argentí.

"Després d'un any llarg i molt positiu, em sap molt greu perdre'm els dos grans objectius de l'any, Xangai i la final de la Davis. Són moments difícils, però he fet tot el possible per intentar arribar a aquesta final. Era una il·lusió enorme, estic acostumat a jugar amb dolor, però aquest és un dolor diferent, nou, que no aconsegueixo controlar", ha assegurat Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.