Esports

La policia va denunciar vint espectadors per comportament violent durant el derbi

Els Mossos d'Esquadra van aixecar durant el derbi entre l'Espanyol i el Barça total de 20 actes de denúncia per comportament antiesportiu i contrari a la llei de l'esport, segons el secretari de Seguretat d'Interior de la Generalitat, Joan Delort.

A més del llançament de bengales des de la zona dels seguidors radicals del Barcelona, que va provocar els incidents més greus, els Mossos van individualitzar 20 casos de comportament violent, alguns d'ells entre aficionats no radicals de les dues aficions.

"Es van aixecar 20 actes individuals per comportament incorrecte", ha explicat Delort, especialment pel llançament d'objectes, "alguns de mida petita, com monedes", que infringeixen la llei de l'esport.

El responsable de la Generalitat ha informat que un aficionat del Barça va haver de ser atès pels serveis mèdics després de rebre l'impacte d'un objecte a la cara. "Va necessitar diversos punts de sutura al nas", ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.