Esports

Valdès no està descartat per jugar contra l'Sporting de Gijón, tot i que té febre i faringitis

Lliga BBVA

El porter del Barça no es va entrenar dimecres en patir una lleu faringitis, que li va provocar febre. A part de Víctor Valdés, tampoc no va estar present a la sessió Leo Messi, que es va quedar al gimnàs fent recuperació. Tant un com l'altre podran estar presents diumenge (21 hores) a Gijón per disputar la tercera jornada de la Lliga.

D'altra banda, s'ha confirmat que el derbi barceloní es jugarà dissabte dia 27 de setembre a les 10 del vespre (televisat per TV3 i La Sexta). Tres dies abans, dia de la Mercè, el Barça rebrà el Betis al Camp Nou a les 20 hores. Després d'aquests dos partits, el següent duel del Barça serà el dimecres 1 d'octubre contra el Xakhtar Donetsk, en la segona jornada de la Champions.

Tot i que les competicions ja estan a ple rendiment, l'equip segueix sense capitans confirmats. A priori, Carles Puyol i Xavi Hernández ho seguiran sent, tot i que res és oficial, i encara caldria triar-ne un tercer, o diversos més. Algunes fonts apuntaven que dimecres es desencallaria la qüestió, però Márquez ho va negar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.