Esports

Compte enrere d’Iniesta

La seva cara ho deia tot. Assegut a la gespa, amb Samuel Eto’o canviant-se a corre-cuita a la banda, Andrés Iniesta era ben conscient que havia patit alguna cosa més que una simple estrebada, que un múscul de la cuixa dreta se li havia estirat més del compte. Pocs minuts abans del final del partit, els primers resultats mèdics ja confirmaven els mals pronòstics: unes sis setmanes de baixa –a l’espera del reconeixement a què serà sotmès avui– per un trencament del septe (un cartílag que separa músculs) del recte anterior.

Sis setmanes, o dit d’altra manera, baixa fins gairebé finals d’any. Iniesta es perdrà segur els partits contra el València i el Sevilla, i perilla molt seriosament el clàssic contra el Madrid. Fins i tot podria ser baixa al Madrigal i no tornar a jugar fins al 2009. Els pitjors pronòstics parlen d’una absència de deu partits, en un moment en què s’ha de certificar el primer lloc de la lligueta de la Champions i s’afronta la sèrie contra quatre grans de la Lliga.

Una lesió que, sens dubte, trastoca els plans de Pep Guardiola. El manxec, que arrossegava una certa sobrecàrrega de partits, era un dels jugadors més en forma de l’equip i el més utilitzat en aquest inici de temporada, darrere només de Valdés. “Sens dubte, és una llàstima. Cap lesió és una bona notícia, i l’Andrés és un jugador molt important per a nosaltres”, va indicar el tècnic de Santpedor. “Però les lesions formen part del joc i ara toca esperar que es recuperi del tot”, va afegir.

Al vestidor també es va plànyer la mala sort del migcampista. “Tota lesió és negativa, i encara més si es tracta d’un jugador tan important i amb la qualitat d’Iniesta”, va incidir Márquez. Bojan i Eto’o van desitjar “una ràpida recuperació” al seu company per afrontar la segona part de la temporada.

Les males notícies no van acabar aquí. Gerard Piqué va acabar el partit amb una forta contusió al vast intern del genoll dret, fruit d’una jugada en què, després d’interceptar una pilota, va rebre un fort impacte del visitant Carlitos al genoll. El jugador català passarà avui un segon examen mèdic per determinar el període de baixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.