Esports

El Barça cau davant el Xakhtar (2-3) i trenca la ratxa de vint partits invicte

Lliga de Campions

Per llegir la crònica del partit minut a minut clica AQUÍ

El Barça ja coneix dos possibles rivals al sorteig de vuitens de la Champions, que se celebrarà el divendres dia 19. I no són rivals qualssevol: l’Inter de Mourinho i el Chelsea de Deco van tancar la primera fase com a segons de grup i converteixen la primera posició del Barça a la lligueta en un premi enverinat. També va acabar segon l’Atlètic de Madrid, però a la pròxima eliminatòria encara no es poden enfrontar dos conjunts de la mateixa Lliga.

Avui es completarà la llista de possibles rivals. I les expectatives no són millors. Un serà l’Olympique de Lió o el Bayern, que s’enfronten en territori francès; i un altre sortirà del duel entre Porto i Arsenal, que es juga a Portugal. Tots quatre equips ja estan classificats i només posen en joc la primera plaça.

Amb aquests quatre possibles rivals s’hauria de tancar la llista, ja que tot sembla indicar que als altres dos grups que es completen avui el segon classificat serà un representant de la Lliga espanyola. No obstant això, si Madrid i/o Vila-real acaben primers, cosa improbable, la Juve i/o el Manchester United també podrien ser el rival. “Si volem la Champions sabem que hem de guanyar els millors equips”, van coincidir a dir Busquets i Keita al final del partit.

Sigui quin sigui el contrincant, la tornada es jugarà al Camp Nou, però és evident que el Barça ha perdut un dels grans valors de ser primer de grup; no es trobarà cap ventafocs. Una molt mala notícia que va anar en sintonia amb el que es va veure a la gespa del Camp Nou. Davant 22.763 espectadors, la pitjor entrada de la temporada, el Xakhtar va posar punt i final a la ratxa de 20 partits seguits invicte de l’equip de Guardiola. Des de la desfeta a Sòria contra el Numància –sense comptar la de la Copa Catalunya contra el Sant Andreu– que els blaugranes no perdien cap partit.

Ahir ho van fer, amb tota justícia i contra un rival, el campió ucraïnès, molt més mentalitzat. A banda dels vuit titulars reservats per al clàssic, el tècnic també va deixar sense jugar Thierry Henry, però ni l’alineació plena de suplents com Jorquera, Víctor Sánchez, Víctor Vázquez i Cáceres serveix d’excusa. El Barça va sortir fred com l’ambient, tendre en defensa i al mig del camp. Amb el cap al Madrid. I el Xakhtar ho va aprofitar, amb Gladkiy (dos gols) com a botxí.

Primer Sylvinho –va fer l’1-2 en la millor acció de la nit–, i després Sergio Busquets –ahir desconegut tot i ser l’autor del 2-3– van intentar salvar l’honor dels locals. Tard. La poca intensitat dels blaugranes

 Per llegir la crònica del partit minut a minut clica AQUÍ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.