Esports

El Barça pagarà directament els abonats que alliberin el seu seient

Futbol

El Barça intentarà optimitzar el seient lliure –quan els abonats alliberen la localitat si no van al camp– reemborsant de manera automàtica el cinquanta per cent del preu de l'entrada als socis que cedeixin el seient amb tres dies d'antelació.

El club considera que la disminució de públic al Camp Nou es deu al descens del número d'abonats que van a l'estadi, ja que la venda d'entrades ha crescut lleugerament. En canvi, una mitjana de 32.000 seients corresponents a abonats es queden buits cada partit.

Per això, i segons que ha anunciat Alfons Godall, vicepresident del club, els abonats que alliberin la seva localitat amb 72 hores d'antelació rebran automàticament al seu compte corrent la meitat de l'import d'aquesta localitat, independentment que posteriorment es vengui o no. Fins ara, la devolució de l'import es produïa en el descompte de la quota de la temporada següent.

El club també ha decidit suprimir el límit d'estalvi de la política del seient lliure, que fins ara es xifrava en un 90 % de la quota d'abonat, per la qual cosa podria donar-se el cas d'abonats que a final de temporada rebin més diners dels que van pagar per l'abonament.

Les causes
Godall ha repetit les causes que estudia el club per explicar l'escassa afluència de públic a l'estadi, bàsicament "les dificultats de mobilitat, les circumstàncies econòmiques generals i la retransmissió de partits per televisió en un horari difícil per a les famílies".

A més, el portaveu del club ha informat que el Barcelona està negociant amb les plataformes televisives per intentar canviar l'horari dels partits i facilitar així l'assistència al camp. El pròxim partit del Barcelona a casa, contra el Getafe, es jugarà el diumenge 23 de novembre a les set del vespre, a falta de confirmació oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.