Esports

Ridícul blanc contra un Segona B

Futbol

El Madrid va escriure ahir una de les seves pàgines més vergonyoses després de ser eliminat al mateix Bernabéu per un Segona B, el Real Unión d’Irun, encara que a la vista de les últimes actuacions de l’equip de Schuster a pocs pot sorprendre ja un daltabaix d’aquestes característiques.

L’equip blanc, que va presentar en la seva alineació set titulars, sempre va estar a remolc de l’equip basc que es va avançar fins a dues ocasions. Només mancant cinc minuts per al final va aconseguir el Madrid posar de cara l’eliminatòria després que Raúl –hat trick inclòs– aconseguís el quart gol del seu equip, però en l’últim minut del partit Romo completaria amb tot mereixement la gran sorpresa de la jornada de Copa amb la tercera diana del seu equip, que eliminava els blancs pel doble valor dels gols en camp contrari. El públic del Bernabéu va ser un clam i amb una xiulada generalitzada denunciava una situació molt preocupant per als actuals dirigents del club, que prepararan un cop d’efecte per al mercat d’hivern en el seu intent de tapar la crisi que amenaça la Casa Blanca. Ahir ja sonava el nom d’Arxa, primera filtració dos mesos després que el mateix Mijatovic assegurés que era un jugador que no li interessava al Madrid a causa de la seva afinitat amb el barcelonisme.

El centre del camp blanc va ser una joguina en mans dels irundarres, i als 14 minuts Abasolo aprofitava l’enèsim forat de la defensa blanca, encara que abans del descans Raúl aconseguia empatar després d’aprofitar un error d’Eduard. Salcedo poc després de la represa culminava una ràpida contra per posar el 1-2, però un minut després Raúl aconseguia de nou mantenir viu el seu equip amb un nou gol. El jove del planter Bueno marcava poc després el 3-2, un golàs, i a cinc minuts del final Raúl, amb molta fortuna, feia la diana que classificava el seu equip. A un minut del final, però, Romo posava al descobert totes les misèries del Madrid.

Al final del partit, Schuster va apuntar cap a la direcció esportiva: “No tinc por pel meu càrrec, encara que altres sí que haurien de tenir-ne”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.