Esports

Messi avala les rotacions de Guardiola

FC Barcelona

Lionel Messi, davanter argentí del Barcelona, està d'acord amb les rotacions que ha imposat Pep Guardiola des de l'arribada a la banqueta blaugrana, ja que d'aquesta manera "juguem tots" i serveix de motivació extra, perquè "mai no saps qui jugarà".

"Aquesta temporada tindrem molts partits i és bo que tota la plantilla estigui preparada per jugar en qualsevol moment. Això fa motivar la gent, perquè mai no saps qui jugarà. Sempre entren companys nous i és bo per estar concentrat per al pròxim partit per si et toca jugar", ha assegurat Messi, en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana.

El davanter ha destacat el gran treball de Guardiola, especialment pel que fa a la mentalitat i la motivació dels jugadors, així com que es tracta d'un tècnic "que està molt a prop dels jugadors i sembla un més del grup, un més dels jugadors".

"Està molt enganxat a nosaltres, constantment ens està donant indicacions i ensenyant-nos el que ell vol. Mentrestant, nosaltres estem intentant amarar-nos de tot per fer-ho tan bé com es pugui", insisteix el 10 del Barça.

Diu que l'entrenador li demana "el mateix que a la resta de companys", és a dir, "pressionar a dalt, en grup i ben organitzats". Tot i això, a l'hora de jugar, Messi insisteix que Guardiola li dóna "molta llibertat", encara que "sempre amb organització".

Messi, que es va oferir per ser un dels capitans de l'equip, ha explicat que això no suposa que el seu nivell d'implicació amb el projecte hagi augmentat, perquè "sempre" ho ha estat.

"Va sortir el tema dels capitans, em van preguntar, vaig respondre com la resta. A qualsevol li agradaria ser capità, però també sabia que hi havia companys amb més experiència que mereixien portar el braçalet. Va ser així i jo crec que és un grup que està molt implicat i que té moltes ganes d'aconseguir títols", ha insistit.

Messi espera que "per fi" la present sigui la temporada del Barça, després de dos anys sense guanyar res. "Tant de bo aquest any puguem aconseguir un títol i si poden ser més, encara millor", ha indicat.

El davanter del Barça assegura que guanyar el títol olímpic li ha servit per guanyar confiança. "Vaig venir molt content de Pequín", ha recordat Messi, que ha reconegut que les gestions de Guardiola van ser fonamentals per poder jugar en la cita olímpica.

"Ell va tenir molt a veure i li ho vaig agrair en aquell moment. És una cosa que va quedar enrere, que a mi em va anar molt bé, que em va servir, i per això li ho agraeixo", ha dit Messi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.