Esports

Maradona, nou seleccionador argentí

FUTBOL

Diego Armando Maradona acaba de fer realitat un dels seus somnis a punt de complir 48 anys: el retorn a la selecció argentina, encara que ara com a seleccionador. Ahir, després d’una ràpida reunió amb Julio Grondona, el president de la l’AFA, es va tancar un acord segons el qual el Pelusa treballarà juntament amb l’exseleccionador Carlos Bilardo, que serà el director general de l’albiceleste.

“Estic més que satisfet i molt tranquil”, va dir Maradona, que també va assegurar que serà ell l’encarregat de seleccionar els jugadors i d’entrenar-los sota la supervisió de Bilardo, que per la seva banda tindrà al seu entorn un grup d’entrenadors i el preparador físic Fernando Signorini.

La renúncia d’Alfio Basile, el passat dia 17, va provocar que de seguida apareguessin els noms dels candidats a substituir-lo, com ara Carlos Bianchi, per molts el gran favorit, i Miguel Angel Russo. També el de Maradona, a qui alguns mitjans argentins no consideraven preparat per ser seleccionador per la seva poca experiència a la banqueta. Deportivo Mandiyú i Racing d’Avellaneda han estat els seus únics i curts precedents com a tècnic el 1994, i sense èxit.

Maradona debutarà el 19 de novembre, a l’Escòcia-Argentina, i caldrà veure si en un dia tan assenyalat vol comptar amb tots els jugadors, inclòs Messi. El Barça té un acord amb l’AFA perquè no convoquin al blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.