Esports

Els organitzadors de la Pirena es mostren optimistes després de les darreres nevades

ALT PIRINEU I ARAN

La neu caiguda durant aquesta tarda convida els organitzadors de la Pirena-Gran Premi Affinity Advance a tenir 'molt bones expectatives'. De fet ja hi ha definit el calendari i participants per a la cita de múixing, modalitat de trineus amb gossos. L'edició 2009 de la prova arrencarà el pròxim 17 de gener a Saragossa amb la presentació pública dels equips i l'habitual control veterinari dels gairebé 300 gossos participants i acabarà a La Molina el 31 del mateix mes. El recorregut d'aquest any travessa els escenaris del pirineu aragonès, francès, andorrà i català. En total, seran setze dies de competició un dels quals acollirà una etapa nocturna als voltants de Beret.

A la Pirena hi ha inscrits 34 equips, 13 dels quals provenen de fora d'Espanya. És el cas de quatre alemanys, tres txecs, dos noruecs, un suïs, un escocès, un francès i un eslovac.

Pep Parés, director de Pirena, ha explicat que espera que la neu continuï caient i acumulant-se com ho ha fet fins a ara i que gràcies a això es podrà gaudir d'una de les Pirenes 'més espectaculars de la història'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.