Esports

L'Espanyol supera el Celta gràcies a l'encert en l'estratègia

Futbol

L'Espanyol s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després de derrotar amb comoditat i amb menys patiment de l'esperat un Celta que només ha donat guerra en el primer quart d'hora i que ha caigut després de rebre dos gols en tan sols dotze minuts.

El càstig per als gallecs ha estat excessiu, perquè el Celta ha estat el contrincant que més interès ha posat. El partit s'ha decantat perquè l'Espanyol ha tingut més encert en la rematada. I perquè els gallecs han estat massa generosos en defensa.

L'Espanyol ha donat la sensació de no estar ficat en el partit, però ha tret la màxima rendibilitat a les jugades d'estratègia per decantar el partit a favor seu. En el primer servei de córner picat des de la dreta per Nené ha emergit Jarque per avançar el seu marcador.

El segon gol ha arribat gràcies a un remat en pròpia porta de Noguerol, després del segon córner picat per Nené.

Amb el marcador a favor i davant un rival ferit anímicament, el conjunt de Bartolomé 'Tintín' Márquez ha jugat molt relaxat. Els blanc-i-blaus han tingut dues clares oportunitats per ampliar el seu avantatge, però ni Jonathan Soriano ni Valdo, després d'un magnífic pas de Sergio Sánchez, no han sabut definir davant Falcón.

El tercer gol de l'Espanyol ha arribat quan Valdo ha rematat totalment sol una gran assistència de Rufete. La tranquil·litat definitiva ha arribat a Montjuïc i l'Espanyol ha certificat el pas als vuitens de la Copa del Rei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.