Esports

Ara toca la confirmació

Lliga BBVA

Tan alterable és l'actualitat a Can Barça que una sola victòria al camp del cuer -amb golejada inclosa i bon joc, tot sigui dit- ha sigut suficient per tornar bona part de l'alegria perduda després d'una pretemporada il·lusionat i un inici destrempador. La passivitat de Sòria i la impotència contra el Racing han quedat enrere, molt enrere, per a un equip blaugrana que després de l'1-6 a Gijón torna a disposar d'una important dosi de crèdit.

Si el Barça comença a agafar la velocitat de creuer es veurà aquest vespre contra un Betis que arriba al Camp Nou amb més fe que esperança real de puntuar. També caldrà estar atents a l'afluència de públic, força escassa en els primers compromisos. Tot i l'element televisiu, s'espera una bona entrada a l'Estadi coincidint amb la Mercè i enmig de l'eufòria per la golejada a El Molinón.

L'equip ha de tornar a respondre, obviar els elogis de l'últim partit i no deixar entrar al partit un Betis que encara no sap què és guanyar aquesta temporada però que els últims anys ja ha retratat moltes misèries del Barça. Això és el que demana Guardiola als seus jugadors. Constància. "Hem de repetir el que vam fer bé a Gijón; entre d'altres aspectes, la transició atac-defensa", resumeix.

Por als elogis
"Veurem si contra el Betis tornem a tenir ambició o estem una mica atontats després de tants elogis", va afegir Guardiola, conscient que les crítiques tornaran si l'equip deixa de rendir. "Som a tres punts del líder; si fóssim els millors seríem a dalt", va reblar quan se li va considerar que el Barça és l'equip que millor futbol practica. Potser per això, que ningú s'esperi una nova golejada. "Contra el Betis no marcarem sis gols".

Sobre la permissivitat defensiva de l'equip, que ha encaixat un gol en cada partit oficial de la temporada excepte en l'anada de la prèvia de la Champions contra el Wisla, Guardiola va treure a passejar el seu vessant més didàctic: "Pel nostre estil de joc tenim molts jugadors per davant de la pilota; per aquest motiu és molt important concentrar-se i atacar bé per evitar les contres rivals".

També va parlar de dos jugadors que aquests dies estan en boca de tothom: Sergio Busquets i Andrés Iniesta. Del migcentre del planter, Guardiola va dir que "està en procés de creixement" i que no creu "que els elogis" li facin perdre el nord. Sobre el manxec, va explicar: "Com a tots els grans jugadors, no l'afecten els canvis de posició. No sempre és titular i mai no es queixa. Si guanyem títols, segur que rep el reconeixement que mereix".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona