Esports

Examen a Sevilla sense Tamudo

Quatre reptes encadenats sense temps ni d'agafar aire. És el repte immediat de l'Espanyol, que vol donar continuïtat a l'excel·lent inici de Lliga ara que el calendari exigeix un esforç extra combinat amb una bona dosi d'encert i sort. El Sevilla obre el foc avui (22 hores, La Sexta) amb Barça, Madrid i Vila-real esperant torn. Tanta densitat va dur Tintín Márquez a prendre una decisió excepcional, sense precedents, deixar Tamudo fora d'una convocatòria. L'historial de lesions no recomanen els excessos.

La temporada passada un 2-3 amb gol in extremis de Tamudo va suposar l'inici de la històrica ratxa de 14 jornades sense perdre. El Sánchez Pizjuán acollirà avui un Espanyol diferent, amb noves idees des de la banqueta i unes quantes novetats a l'onze. En destaquen dues. D'una banda, un Jonathan que era la perla del planter quan Márquez entrenava al futbol base. El tècnic recorda les meravelles del de Pont de Vilomara a les categories inferiors i hi confia molt. Això i el tradicional problema de Tamudo amb les lesions comportaran que segueixi el duel per televisió. "Se l'ha de cuidar. Està treballant molt bé, ha participat en tots els entrenaments i partits i vull donar-li descans, un respir. Som 27 i és un bon moment per donar una mica de repòs a la gent", va afirmar el tècnic.

Finnan i Sielva
Márquez va anunciar rotacions a Sevilla. Una és obligada per la baixa de Béranger, així que Finnan és l'altra gran novetat amb el debut com a titular, això sí, canviat de banda. L'irlandès s'examinarà ben aviat amb l'hàbil i elèctric Navas encarant-lo cada dos per tres. Sielva també té molts números per estrenar titularitat als 17 anys.

El tècnic de l'Espanyol inicia a Sevilla les rotacions, decisió que Manolo Jiménez va prendre abans. Li han caigut crítiques d'arreu per donar descans a jugadors com Navas, Capel o Maresca, així com els experiments en defensa. La mala notícia és que no hi tornarà. "És un equip molt perillós, que té molta capacitat per desbordar per les bandes i dos davanters centre de gran qualitat, però l'equip ha demostrat que sap patir", va avisar Márquez. El primer dels quatre reptes és avui al Pizjuán i sense Tamudo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.