Esports

Del Piero deixa en evidència un Madrid vulgar

Lliga de Campions

El Madrid comença a veure's venir la pedregada. L'equip blanc va sumar ahir una nova derrota davant la Juventus (0-2) i es complica el pas als vuitens de final de la Champions després de la victòria del Zenit davant el BATE Borissov. La imatge que va oferir ahir el Madrid al Bernabéu és molt lluny de la que ha de mostrar un equip gran que aspira a recuperar el respecte a Europa.

Al final del partit l'afició va esbroncar l'equip, però aquesta no va ser l'única xiulada, ja que abans els canvis fets per Schuster també van ser molt protestats per la grada. La realitat és que el Madrid segueix sense alternatives en el seu joc, el migcamp és un colador i segueix mostrant una terrible llacuna en el joc per les bandes. A més, el debat de la sortida de Robinho segueix obert.

Baixa d'última hora
Per acabar-ho d'adobar, Robben es va lesionar durant l'escalfament. El lloc de l'holandès el va ocupar el seu compatriota Drenthe, voluntariós però sense la qualitat necessària per superar una defensa tan experimentada com la italiana. Molt avançada i amb el suport del seu migcamp i la davantera, aquesta tot just va deixar espais perquè la línia creativa blanca desenvolupés el seu joc, encaixonada en molts pocs metres quadrats.

La Juve va fer el mínim i només va necessitar la inspiració de Del Piero per endur-se el duel amb facilitat. L'estrella italiana segueix tenint molta qualitat i a la primera ocasió, en un gravíssim error de marca al migcamp local, va batre Casillas amb un xut amb l'esquerra i des de lluny. Era el minut 17 i el Madrid només va saber reaccionar amb impulsos.

A la segona part, en un nou error, ara del porter blanc, Del Piero aconseguiria el definitiu 0-2. I una dada per apuntar: mai en tota la seva història el Madrid no havia perdut quatre partits seguits contra equips italians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES