Esports

Segon examen consecutiu per al Barça

Eurolliga

El primer examen es va passar amb matrícula. El Regal Barça va ridiculitzar un candidat al títol com el Panathinaikòs, però l'Eurolliga no deixa marge a les grans festes. El grup tenia dos noms temibles i avui toca el segon amb la visita al Montepaschi Siena. Menys temible, però ben perillós és el Fenerbahçe turc que va recuperant efectius i puja el nivell tal com comprovaran a Badalona, on l'atenció sembla més centrada en les greus lesions de dos pilars bàsics com Ricky Rubio i Pops Mensah-Bonsu.

Un dels grans objectius de Joan Creus l'estiu passat era Terrell McIntyre. El Montepaschi demanava massa de traspàs, així doncs es va quedar a Siena. Barrett té avui una bona oportunitat de reivindicar-se contra la figura del campió italià, que va saber aturar l'amenaça de fugues. Thornton i Ilievski van fer les maletes, però van reaccionar amb una assegurança com el veterà Domercant en un molt bon equip que manté la base que la temporada passada va dur-lo a la final four amb els Romain Sato, Eze, Kaukenas i Kristof Lavrinovic.

A Badalona, dos equips castigats per les lesions. El Fenerbahçe recupera el fitxatge estrella, l'ex-NBA Giricek, si bé manté les absències dels pivots Semih Erden i Omer Asik. Els turcs fan proclames d'ambicionar estar a la gran cita de Berlín, però no tenen prou qualitat. Això sí, seran un rival difícil per a la Penya, que ha vist com el referent interior, Mensah-Bonsu, serà baixa força temps per una greu lesió d'espatlla, sumant-se a Ricky Rubio, que no jugarà fins al desembre. "El Fenerbahçe és un equip que ara mateix està fet per fer-nos molt de mal en la situació en què ens trobem", va avisar el tècnic Sito Alonso.

Guanya Tau, perd Unicaja
Al grup de la Penya, el Tau manté el liderat després de superar ahir l'Alba Berlín (106-65). L'Unicaja va caure en la seva visita a l'Air Avellino italià (72-70). També ahir: Nancy - Panathinaikòs (70-80), Prokom- Zalgiris (65-60), Efes - Paniònios (69-78) i Partizan - AJ Milà (81-76).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.