Esports

Iniesta: "És qüestió de temps, els resultats arribaran segur"

Futbol

El centrecampista del Barça Andrés Iniesta ha mostrat la seva confiança en un canvi de rumb en la trajectòria blaugrana, després de sumar només un punt en els dos primers partits de la Lliga BBVA i entén que "s'ha de tenir confiança en allò que s'està fent" perquè la temporada "anirà bé i acabarà molt millor". "És qüestió de temps, les resultats arribaran segur", ha assegurat Iniesta, que el dimarts s'enfrontarà, juntament amb el seu equip a la Lliga de Campions, a l'Sporting de Lisboa, al Camp Nou.

Abans del seu debut europeu, ahir dissabte el Barça va decepcionar l'afició del Camp Nou en el segon partit de la Lliga després "d'un resultat totalment injust" per al centrecampista. "L'important és que confiem en la nostra feina i en allò que l'entrenador vol. Aquest és el camí per a què els èxits arribin", ha afirmat.

Preguntat per la seva substitució, el de Fuentealbilla s'ha mostrat comprensiu. "Compartim, entenem i estem amb l'entrenador. Tots ens hem de sentir partíceps i importants".

Iniesta també s'ha referit al jove Sergio Busquets, sorprenent titular ahir. "Ha fet un bon partit tot i que estrenar-te és molt complicat", ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.