Esports

Oriol Giralt diu que al club "destrossaran" Eto'o per ser amic d'Echevarría

FC Barcelona

Oriol Giralt, el promotor del vot de censura contra el president del FC Barcelona, Joan Laporta, s'ha mostrat avui convençut que des del club "destrossaran" Samuel Eto'o per ser íntim amic de l'exdirectiu Alejandro Echevarría.

En declaracions al programa Ona Esportiva d'Onda Cero Catalunya, Giralt ha assegurat que Eto'o serà "la pròxima víctima a Can Barça" per la seva estreta relació amb Echevarría.

"No tinc cap tipus de dubtes. La purga que estem vivint aquests dies va en dos àmbits: un és Echevarría i l'altre Ferran Soriano (exvicepresident de l'entitat). Potser m'equivoco, però estic convençut que la purga arribarà al vestidor i Eto'o serà la pròxima víctima", ha aventurat.

Segons el promotor del vot de censura, els tres dies de permís concedits pel club al jugador camerunès per atendre compromisos de la seva fundació privada a Moçambic formen part de la maniobra. "La corda que se li ha donat és per després poder-la estirar i anar ofegant-lo".

Oriol Giralt s'ha pronunciat també sobre l'acomiadament de nombrosos executius i caps d'àrea que s'han succeït en el si del FC Barcelona les últimes hores. L'advocat creu que existeix una purga també en la direcció de l'entitat. "Estem davant un episodi en el qual al club s'ha instal·lat en la por, no voler deixar cap rastre de res. Tot anirà en funció del nombre d'amics de la infància que trobi Laporta i li donin suport en això".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.