Esports

El jugador de rugbi neozelandès Dan Carter debutarà diumenge amb la USAP contra els anglesos de Leicester

El jugador de rugbi neozelandès Dan Carter debutarà aquest diumenge amb la USAP de Perpinyà contra els anglesos de Leicester en un partit corresponent a la lligueta de vuitens de la Copa d'Europa de Rugbi. El jugador d'All Black, que ha fet la seva primera roda de premsa des que s'entrena amb el seu nou equip, ha explicat que després de dos dies 'un mica difícils' perquè no entenia els anuncis 'fets en francès i en català', de passar molt temps amb els entrenadors i gràcies a l'ajuda dels seus nous companys, 'tot anava molt millor actualment' i confiava poder fer un bon partit aquest diumenge.

Envoltat de periodistes de la premsa escrita i audiovisual francesa, neozelandesa i catalana, Dan Carter ha assegurat que l'entrenament que havia fet aquest divendres al matí amb els jugadors de les línies de darrera, havia estat el millor des que havia arribat.

El jugador ha dit que de cara al partit de diumenge el seu desconeixement de la llengua i de les diverses tàctiques de joc l'obligaran a jugar 'senzillament' i que de mica en mica, amb l'experiència, es farà un joc més elaborat.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.