El Madrid manté la ratxa

L’equip blanc supera el Werder Bremen després de suar de valent i patir en moltes fases de partit

El Reial Madrid va poder celebrar ahir el partit 300 a la Copa d’Europa amb victòria, tot i que va haver de suar-la de valent. El matx, davant un bon Werder Bremen, va tenir tots els al·licients d’un partit de Champions, amb gols, un munt d’ocasions, alternatives en el joc i emoció, molta emoció, però la balança es va inclinar a favor dels blancs per l’encert de Raúl i Van Nistelrooy, els dos màxims golejadors històrics de la Champions. Totes li ponen al Madrid, ara ja no només a la Lliga. Fins i tot Robben va debutar. La guinda, el liderat en solitari per l’empat a Atenes entre Olympiacos i Lazio (1-1).

Però no es poden amagar les dificultats blanques per tirar endavant el partit, sobretot als inicis de cada període. Els alemanys, ben situats, no deixaven respirar la línia de creació local, molt amuntegada al migcamp. El Bremen es feia notar també en atac amb la qualitat de Diego, la punta de velocitat de Sanogo i les incursions de Tosic; i encara al segon temps amb la insistència del rude Almeida, que amb quatre ocasions va disparar la taquicàrdia a la graderia del Bernabéu.

Però el Madrid de Schuster és flexible. Al quart d’hora l’alemany va fer obrir i separar-se els seus dos puntes, i en la primera acció de Van Nistelrooy a la banda Raúl va fer l’1-0. L’alegria no va durar ni un minut, amb l’empat de Sanogo just després de servir de centre, amb indecisió de Casillas inclosa.

Més patiment
A partir de la mitja hora, i després d’una espectacular aturada de Casillas a rematada de Rosenberg, el Madrid va acabar d’agafar el pols al partit, amb molta velocitat a les accions. El Werder Bremen va acabar tancat al seu camp, però el Madrid no va trobar el camí del gol.

Ja abans del descans, a més, Jensen avisava que el matx podia canviar de rumb. En efecte, al segon temps el Madrid va sortir tou, refiat potser, i el Werder va començar a arribar a porta sense ni mastegar les accions, amb pura verticalitat. Per moments el patiment es va enquistar a la grada. I quan el matx començava a no pintar gens bé per als blancs, Raúl tornava el favor a Van Nistelrooy perquè es rescabalés de tres errors anteriors amb el 2-1 definitiu.