Esports

La FEF comença a notar la pressió

15.000 mails afecten el servidor i 10.000 cartes arriben a la seu federativa

Ángel María Villar es reincorporava ahir a la feina de despatx. Almenys l’esperaven a la Ciudad del Futbol, a Las Rozas, després del seu doble periple a Corea del Sud, amb la selecció estatal sub-17, i a Oviedo, amb l’absoluta.

El president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) es trobarà un munt de feina, problemes i malestar. I és que els efectes de l’onada d’indignació amb què s’ha rebut a bona part de Catalunya el veto a l’amistós entre la selecció catalana i la dels Estats Units es comencen a notar directament a la seu de l’organisme espanyol.

"Emprenyament" a la FEF
Els seus treballadors, per exemple, es van trobar ahir amb un servidor informàtic pràcticament bloquejat per l’arribada d’entre 14.000 i 15.000 correus electrònics de protesta, l’original dels quals havia posat a l’abast de qui ho desitgés la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes.

I no només això, ja que a la seu federativa també hi van arribar sacs de correu ordinari amb les més de 10.000 cartes que, a partir d’un original també de la Plataforma, van ser enviades des de Catalunya. Fonts pròximes van assegurar a aquest diari que “l’emprenyament a la Federació Espanyola és considerable”.
Però hi ha hagut una altra intervenció, més de despatx i que pot tenir una alta transcendència, que ha estat la de La Caixa. L’entitat financera catalana és patrocinadora tant de la FEF com de la Federació Catalana de Futbol (FCF), i “ha expressat el desig que s’arribi a un acord entre els dos organismes pel bé de l’espectacle i que, per tant, es pugui jugar el partit”, segons van confirmar a l’AVUI fonts de La Caixa.

Respondre a les cartes
En declaracions al programa El Matí de Catalunya Ràdio el director general de l’entitat, Joan Maria Nin, va explicar: “No intervindrem [en el conflicte], perquè ja hi hem intervingut. És molt simple: volem que es resolgui tan aviat com sigui possible i ja hem manifestat la nostra opinió”. “Com a qualsevol patrocinador, en cas que hi hagi conflictes ens interessa que es resolguin com més aviat millor de forma satisfactòria per a tothom”, va afegir Nin.

Tenint en compte tot això, Villar com a mínim té una feina immediata, ja que ahir al vespre encara no havia respost a cap de les dues cartes que ha rebut sobre el tema demanant-li una rectificació, la de la FCF i la de US Soccer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.