Esports

Puyol, el gran absent

Bojan debutarà i Tamudo és baixa per lesió

Ha jugat només un partit i es remunta al 28 de desembre del 2001. Sembla que Carles Puyol està de pega amb la selecció catalana de Futbol. Quan no ha sigut la incompatibilitat de calendari han estat problemes físics. El cas és que tot apunta que el capità del Barça es perdrà també el compromís de dissabte vinent a San Mamés contra Euskadi.

La forta contusió al genoll que va rebre diumenge, gentilesa de Raúl, en el malaurat partit contra el Reial Madrid, l’obliga a estar una setmana de repòs absolut. Així doncs, malgrat que el seleccionador català, Pere Gratacós, l’ha convocat per al partit, a Puyol li serà impossible entrenar-se amb els seus companys els dies abans del partit i, per tant, serà molt complicat que pugui jugar.

Recuperació dubtosa
“Em trastoca molt els plans. De tota manera parlaré amb el jugador per veure si es pot recuperar a temps. Hi havia dipositat moltes il·lusions i no tinc cap dubte que si està en condicions de venir, ho farà”, així va resumir Gratacós les seves sensacions respecte a la lesió del defensa del Barça. Víctor Valdés, Xavi, Jorquera i els debutants Bojan Krkic i Marc Crosas completen el sextet de convocats del Futbol Club Barcelona.

Baixa de Tamudo
Els espanyolistes Javi Chica i Ángel Martínez viuen també la seva primera convocatòria amb la selecció i s’afegeixen a David García i Ferran Corominas. Per la seva banda, Raúl Tamudo serà també baixa segura a causa dels seus problemes físics. Completen la llista de 19 convocats Sergio i Verdú, del Deportivo; Bruno Saltor i Carlos García de l’Almeria; Pinilla i Tortolero, del Nàstic; Sergio García, del Saragossa; David Belenguer, del Getafe i Josep Maria Soler, del Manresa. Pere Gratacós ha volgut destacar la incorporació d’aquest últim: “És un premi per la destacadíssima actuació d’en Josep Maria a la fase final de la Copa de les Regions. I creiem que aportarà molt a l’equip”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.