Esports

Joan Laporta considera el Barça de Guardiola hereu del Dream Team

Futbol

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, considera que l'actual Barça és "un digne hereu d'aquell futbol que practicava el Dream Team", en referència a l'equip que va entrenar Johan Cruyff a mitjan dels anys noranta. El dirigent ha mostrat així la seva satisfacció amb la bona ratxa de l'equip, que ahir va oferir la seva enèsima exhibició a la Lliga BBVA en golejar el Màlaga (6-0).

"Estan sobrepassant les expectatives de principis de la temporada", ha destacat el president del club català, qui de tota manera intenta rebaixar l'eufòria entorn de l'equip i ha recordat que de moment els blaugranes només són "aspirants" al títol de Lliga.

"No hi ha res definitiu. Per l'experiència que tenim li dic que només som un més dels que volem guanyar la Lliga. És veritat que tenim una distància important i que estem demostrant molta fermesa, perquè l'estem mantenint jornada a jornada, però no és ni de bon tros definitiva" ha advertit.

El màxim mandatari del club blaugrana no s'ha mostrat excessivament preocupat per les lesions de Touré Yaya i Andrés Iniesta, que estaran quinze dies de baixa per lesions musculars. "L'entrenador ha fet grans esforços per dosificar els jugadors, però a aquestes altures de la temporada, aquestes lesions musculars són normals", ha conclòs Laporta, qui creu que Guardiola trobarà la solució dins de la plantilla a qualsevol contratemps d'aquest tipus.

Joan Laporta ha fet aquestes declaracions minuts abans de prendre un vol cap a Mali per inaugurar un centre XICS per a joves a la capital, Bamako. Al seu costat ha viatjat el migcampista malià del Barcelona Seydou Keita, que exercirà d'amfitrió abans d'incorporar-se a la concentració de la seva selecció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.