Esports

Laporta: "Guardiola podria ser un gran president del Barcelona"

Barça

El president del F.C. Barcelona, Joan Laporta, ha expressat la seva admiració pel tècnic blaugrana, Pep Guardiola, de qui n'ha destacat el desig constant per millorar i a qui fins i tot ha assenyalat com a un futurible dirigent del club català.

"No sé si estarà molts anys al Barça com entrenador, perquè és un home molt inquiet, sempre volent millorar i realitzant-se com a persona. Però directament o indirectament estarà vinculat al club, això segur. És una persona que podria ser un gran president del Barcelona", ha manifestat Laporta en una entrevista a Punto Radio.

Amb prou feines 24 hores després de la classificació del Barcelona per a la final de la Copa del Rei de futbol -que disputarà contra l'Athletic de Bilbao-, Laporta ha comentat que "hi ha una trajectòria coherent (en el club) amb una sèrie de decisions planificades que ara donen els seus fruits" i ha ressaltat que "el barcelonisme va tenir una alegria, es mereixia arribar a una final".

Tot i això, el president barcelonista ha optat per la prudència a l'hora de parlar de títols al final de la temporada. "Les decepcions que et provoca estar dirigint aquesta entitat fan que ja no entri en el terreny dels somnis sinó en el de les realitats. Cal ser humils i no posar pressió, no és bo parlar de títols. Ara no és moment de somiar", ha asseverat el dirigent.

Laporta ha dit que no seria cap fracàs perdre la Lliga BBVA, malgrat l'ampli avantatge de què va gaudir el Barcelona a meitat de  temporada.

La moció de censura
Laporta ha reconegut que la moció de censura que va haver d'afrontar la seva junta directiva l'estiu passat va ser "un moment molt dur". "Tot i així vam fer-ne una lectura correcta, vam entendre que estàvem legitimats per seguir i aquesta temporada hem pres decisions importants que, ara per ara, podem dir que són encertades; tant de bo a final de temporada donem bons resultats als nostres socis", ha afegit.

El president blaugrana ha elogiat Víctor Valdés, de qui ha assenyalat que "reuneix totes les condicions per ser el primer porter del Barça durant molt temps", i ha qualificat l'argentí Leo Messi com "el millor jugador del món sens dubte".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES