Esports

Domini català al podi del GP del Japó

El mallorquí Jorge Lorenzo ja és líder provisional del mundial. L'italià Valentino Rossi ha acabat segon, i el català Dani Pedrosa ha aconseguit un valuós tercer lloc

La Yamaha YZR M1 de Jorge Lorenzo ha donat la sorpresa. El mallorquí ha aconseguit la primera victòria de la temporada i la segona des que disputa la categoria de MotoGP, en adjudicar-se el triomf del Gran Premi del Japó que s'ha disputat al circuit de Motegi. Ha patit per la pressió del seu company d'equip, l'italià Valentino Rossi, que finalment ha quedat segon.

Amb aquesta victòria, el pilot mallorquí es col·loca líder de la classificació provisional del mundial, a poc més d'un punt de Rossi. L'italià havia aconseguit el millor temps en els entrenaments lliures junt amb l'australià Casey Stoner.

Dani Pedrosa que sortia en quart lloc, ha aconseguit una meritòria tercera plaça, després d'una cursa excel·lent en què s'ha mantingut en tot moment en els primers llocs. Pedrosa suma ara 16 punts i Lorenzo 44.

Per la seva banda, Toni Elías havia començat la cursa bé, situant-se en vuitè lloc, però quan començava a remuntar posicions, ha caigut. El pilot manresà ha pogut tornar a la pista per intentar recuperar algun punt. En canvi, Sete Gibernau rodava en onzè lloc quan ha patit una caiguda i s'ha hagut de retirar perquè la moto ha quedat malmesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.