El Reial Madrid, a quatre punts

L'equip blanc venç el Sevilla (2-4)

Tres gols del davanter Raúl González han donat la victòria al Reial Madrid al Sánchez Pizjuán (2-4) i posen màxima tensió a la Lliga un cop el conjunt de Juande Ramos es queda a quatre punts del líder, el FC Barcelona, a una setmana del clàssic al Santiago Bernabéu.

Tot i la victòria blanca, el partit ha començat amb clar domini sevillista, que aviat s'ha avançat al marcador, gràcies a un gol de Renato al minut 15. No ha estat fins a l'últim sospir de la primera part que Raúl ha marcat el seu primer gol, amb el que ha aconseguit l'empat. Ja a la represa, Raúl ha marcat dos gols més als minuts 62' i 65', situant el partit en un parcial d'1 a 3, El Sevilla ha recuperat les esperances amb un gol de Capel al 79, però just a la fi del partit, Capel ha tornat ha marcar per als madridistes, que s'han endut tres punts i han reduït la distància que els separa del Barça a quatre punts.