Esports

La sort d'esquena

El derbi de Copa

Quan un està de pega, tot surt al revés. La delicada situació esportiva de l'Espanyol es veu perjudicada des de l'inici de temporada pel calvari de les lesions. És una rere l'altra.

Així, la bona notícia de l'alta mèdica de De la Peña es veu enfosquida per l'absència el pròxim mes de Valdo, així com de Moisés per 15 dies. La tensió ajuda a carregar les cames, així que cal dosificar la plantilla amb el derbi de dijous de primer exemple.

Mauricio Pochettino estava pendent dels informes mèdics. Era el primer dilluns i ja s'acostumarà a la rutina d'estar pendent dels metges mentre es resa perquè la notícia no sigui gaire dolenta.

El pronòstic inicial de Valdo apuntava a les 8-10 setmanes, que es van reduir ahir a quatre, si bé demà se sotmetrà a una ecografia per controlar la ruptura de fibres als isquiotibials de la cama dreta. En el cas de Moisés és l'esquerra, si bé el termini és la meitat.

La baixa del migcampista sabadellenc és un nou maldecap per al tècnic blanc-i-blau després que dimarts passat perdés per dos mesos el jove Óscar Sielva. A diferència de Mané i Márquez, l'argentí sí que confia en Lola, que tindrà una bona oportunitat de reivindicar-se.

La tensió del descens
Les lesions al migcamp coincideixen amb l'alta de De la Peña, que podria disputar uns minuts contra el Recreativo. No volen precipitar-se vistos els precedents i més després que Pochettino no doni suport a Paco Herrera en la necessitat de fitxar un organitzador al mercat d'hivern.

De la Peña només ha pogut completar un partit aquesta temporada, en què porta tres lesions. Es dóna la circumstància que els metges de l'Espanyol en anteriors campanyes amb patiment inclòs havien apuntat a la tensió generada per a la classificació com a element afavoridor dels problemes musculars. Enguany es compleix.

Amb tot, Pochettino ja ha insinuat de forma clara que dijous els suplents es podran reivindicar al derbi. "No serveix de res passar ronda si es perd contra el Recre. No renunciem a res, però sabem quines són les prioritats", va relatar a RAC 1. L'únic titular habitual que hi té el lloc garantit és Sergio Sánchez perquè es perdrà per sanció el decisiu partit de diumenge contra el Recreativo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.