Esports

Un total de 69 vehicles antics participen al Ral·li Barcelona-Sitges

Cotxes Antics

Fins a un total de 69 vehicles antics han participat avui en la 51a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges, el més antic dels quals era un Darraq de 1905, amb matrícula LE-43.

Encara que la carrera no s'ha pogut escapar a la crisi i s'ha registrat una menor presència internacional, els participants s'han enfundat en els seus vestits d'època i aquest matí han sortit de la plaça de Sant Jaume en direcció a Sitges en un intent d'aconseguir un petit "bàlsam" contra la crisi.

Entre els cotxes que han "corregut" avui hi havia models llegendaris de les grans marques catalanes de principis del segle passat, com Elizalde i Hispano Suiza, que van viure la seva època esplendorosa abans de la Guerra Civil Espanyola.

A més, vuit dels vehicles inscrits tenen més d'un segle d'història, entre ells un Darraq de 1905, un Panhar Levassor de 1907, un Rochet Schneider de 1908 i un Renault de 1908, també han participat un autobús de la companyia de transports Sagalès de 1929 i un altre dels bombers de 1922.

Com en cada edició, la majoria dels conductors, acompanyats de les seves famílies, anaven amb vestits d'època, per donar més vistositat històrica a la carrera.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) la carrera s'ha disputat amb normalitat i no s'han registrat especials afectacions de trànsit.

Les vies afectades pel ral·li han estat la C-245 a Cornellà de Llobregat, entre les 11.30 i les 12.20 hores, i la C-31, a Sitges, durant una mitja hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.