Esports

Djokovic no pot amb la calor i abandona l'Open d'Austràlia

El serbi Novak Djokovic, tercer cap de sèrie i defensor del títol, ha abandonat durant el partit de quarts de final de l'Open d'Austràlia que disputava contra el nord-americà Andy Roddick, quan perdia per 6-7 (3), 6-4, 6-2 i 2-1.

La forta calor no li ha anat gens bé al tenista, que després de perdre el tercer set ha requerit atenció mèdica amb massatges a un braç i a les cames.

El serbi s'havia refugiat durant els intercanvis col·locant-se tovalloles amb gel al coll per apaivagar la calor sobre la pista, però aparentment es trobava malalt.

És la quarta vegada que l'actual número 2 del món es retira en un torneig del Grand Slam. Ho va fer contra l'argentí Guillermo Còria al Roland Garros 2005, i contra Rafael Nadal al Roland Garros 2006 i el Wimbledon 2007.

Roddick, semifinalista el 2003, accedeix de nou a aquesta ronda, on s'enfrontarà al guanyador del partit entre l'argentí Juan Martín del Poltro i el suís Roger Federer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.