Esports

Guardiola: "No em refio ni un pèl de Lotina"

Lliga BBVA

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola ha respost les declaracions de Miguel Ángel Lotina, entrenador del Deportivo segons les quals aquest no pensava preparar el partit contra el Barça perquè els objectius del club eren uns altres amb un contundent "no em refio ni un pèl de Lotina".

L'entrenador blaugrana considera que Lotina "té un equip molt preparat, ell té molta experiència i estic molt preocupat pel partit de demà" i ha afegit que està "convençut que Lotina prepara el partit per guanyar" i que no es presentarà al Camp Nou com a "víctima".

En aquest sentit, ha recomanat als periodistes que no es creguessin les esmentades declaracions perquè Lotina es planteja el partit per guanyar-lo. "No us el cregueu. Un entrenador de Primera Divisió que porta tant de temps prepara el partit per guanyar-lo. És impossible que no pensi que ens guanyarà. Plantejarà el partit per guanyar-lo", ha reiterat.

Guardiola ha reaccionat davant les paraules de Lotina de manera similar a quan l'aleshores entrenador del Reial Madrid, Bernd Schuster va assegurar que no era "possible guanyar al Camp Nou". En aquella ocasió, Guardiola va afirmar no creure's les afirmacions de l'entrenador madridista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.