Esports

El jugador de la USAP de Perpinyà, Dan Carter, serà operat dijous a París del trencament parcial del tendó d'Aquil·les

l jugador de la USAP de Perpinyà, Dan Carter, víctima d'una ruptura parcial del tendó d'Aquil·les, dissabte contra l'Stade Français (13-13), ha anunciat aquest dimarts a la tarda en roda de premsa que serà operat dijous a París pel professor Eric Rolland a l'hospital de la Pitié-Salpétrière. Rolland que va examinar el jugador diumenge forma part de l'equip del doctor Gérard Saillant que va operar el futbolista brasiler Ronaldo el 1999 i 2000. Carter que també es quedarà a França per a la recuperació ha dit que la decisió l'ha près en acord amb la USAP i la federació neozelandesa de rugbi.

El mig neozelandès que ha arribat a l'estadi Aimé Giral amb la cama embenada i crosses per caminar ha comparegut davant els nombrosos periodistes que l'esperaven, acompanyat pel president de la USAP, Paul Goze.

Carter ha lamentat que la seva experiència amb la USAP s'acabi d'aquesta manera i tant d'hora i ha precisat que havia pres sol la decisió de jugar dissabte, tallant d'aquesta manera la polèmica segons la qual se l'hauria empès a disputar aquest partit.

Ha agraït el suport dels seguidors i del club. També ha dit que havia après moltes coses durant aquesta estada a Perpinyà i havia fet bons companys que recordaria per sempre.

Arribar a Perpinyà a principi del mes de desembre per un contracte de sis mesos, Carter, de 26 anys, ha jugat 5 partits amb la USAP, 1 de Copa d'Europa i 4 de lliga i ha anotat 45 punts.

El jugador neozelandès no ha descartat poder tornar jugar un dia a Perpinyà però ha dit que ara per ara la seva prioritat és tornar al seu millor nivell per poder disputar amb els All Blacks la pròxima copa del món de rugbi que tindrà lloc el 2011 a Nova Zelanda.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.