Esports

Guardiola: "Faré un equip per passar l'eliminatòria"

L'entrenador del Barcelona, Josep Guardiola, no ha volgut revelar si la importància del partit l'obligarà a treure el seu onze de gala o bé alinearà alguns dels habituals suplents, que acostumen a tenir més minuts en aquesta competició.

"Partit que juga el Barça, partit que juga per guanyar. A l'anada vaig fer un equip per treure un bon resultat, i demà faré un equip per passar l'eliminatòria", ha manifestat.

Amb tot, el tècnic català ha donat una pista en afegir que "la salut del vestidor és més important que els títols", el que significa que podria donar descans a algunes de les seves estrelles, pensant en pròxims compromisos.

Guardiola confeccionarà la llista després de l'entrenament matinal que, com ja és habitual, ha programat per al mateix dia de partit. Però ja avisa que la normativa de la Copa del Rei, que només permet convocar a 16 jugadors, no li agrada.

"Condiciona i obliga a filar prim. No entenc per què en totes les competicions del món es poden convocar a 18 jugadors i en aquesta no. Si algú ho sap, que m'ho expliqui, a veure si em convenç", ha lamentat.

Crida a l'afició
El tècnic blaugrana ha qualificat d'"importantíssim" i "vital" el derbi de dijous. "Estem a un pas d'arribar a semifinals i, mentre que a la Lliga hi ha marge per solucionar qualsevol error, en aquest tipus de competicions no hi ha permís per fer-ho".

Per aquest motiu, Guardiola ha fet una crida a l'afició perquè vagi al Camp Nou: "Si hi ha un partit aquest any en què necessitem l'afició, és el de demà".

Resultat enganyós
Guardiola ha dit que l'eliminatòria està "igualada", ja que el 0-0 aconseguit a l'anada, disputada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, és "un resultat enganyós".

Segons Guardiola, després de l'empat sense gols de Montjuïc, "a l'Espanyol li valen dos resultats (empat amb gols o victòria) i al Barça només un (el triomf)", encara que ha matisat que el seu equip "té l'avantatge de jugar a casa".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.