Esports

Desqualifiquen del Dakar el qatarià Al Attiyah, primer a la classificació

El qatarià Nasser Al Attiyah, que ahir va guanyar la sisena etapa del Dakar Argentina-Xile i encapçalava la classificació general, ha quedat fora del ral·li. Durant la competició de dijous, el pilot va obviar nou punts de control, cosa que implica l'expulsió directa de la carrera.

"Ara tot ha acabat, no puc continuar. Ho diu la regulació", ha dit el pilot. El director esportiu de l'equip d'Attiyah, Sven Quandt, ha explicat que el BMW del qatarià va patir problemes al radiador. Per això, el pilot va decidir evitar el tram de dunes de l'etapa i buscar una ruta alternativa.

Al Attiyah havia guanyat la primera i la tercera etapes del ral·li i encapçalava amb fermesa la classificació, seguit pel pilot Carlos Sainz.

L'expulsió del pilot qatarià se suma a un altra baixa important en cotxes, la del francès Luc Alphand, que va dir adéu al ral·li després que el seu copilot, Gilles Picard, es trobés malament durant l'etapa d'ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.