El Joventut es posa tercer després d'atropellar el Bruesa

Bàsquet

El Joventut ha trobat en un fluix Bruesa BGC un rival propici per retrobar-se amb el seu joc, oblidar la decepció copera i sumar un triomf (106-70) que li permet situar-se en la tercera posició de la lliga ACB.

Un segon quart en què l'equip de Sito Alonso ha fregat la perfecció -només ha fallat 1 dels seus 15 llançaments- ha propiciat que el partit quedés vist per a sentència al descans (56-36).

El Joventut ha brindat un bon espectacle als seus aficionats en l'últim període i no ha donat respir al seu rival. Ricky Rubio ha dirigit l'equip amb encert i dos triples seus han deixat el definitiu 106-70 en el marcador.