Esports

Rudy Fernández passa la nit en observació, però les proves descarten qualsevol lesió greu

El jugador balear dels Trail Blazers de Portland Rudy Fernández ha passat la nit en observació després de la caiguda que s'ha fet per una falta comesa per Trevor Ariza en el partit de la matinada passada que el seu equip va disputar al Rose Garden contra Los Angeles Lakers.

Tot i això, les proves radiològiques i el TAC que es van practicar a l'aler mallorquí han resultat "les dues negatives", descartant així qualsevol "lesió greu" del jugador, segons ha informat el club en un informe mèdic.

Segons el comunicat dels Blazers, Rudy presenta "una lesió en els teixits tous de la part superior dreta i lateral del pit", que, tot i això, només el fa ser dubte per al pròxim partit de l'equip, demà contra els Mavericks de Dallas.

Després de la falta d'Ariza, que immediatament ha estat expulsat i al qual van haver de protegir els seus companys perquè els jugadors dels Trail Blazers, encapçalats per Brandon Roy, no l'agredissin, el jugador va ser estès durant més de 10 minuts a la pista.

Rudy va abandonar el parquet en llitera i amb un collaret, tot i que sempre va estar conscient i amb mobilitat als braços i cames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.