Esports

Un grup de 'Boixos Nois' agredeix un membre de seguretat del club

Un grup d'aficionats radicals del Barça ha agredit avui a Munic, abans del partit contra el Bayern corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions, un membre de seguretat del club blaugrana després d'assegurar-se que pertanyia a l'escorta del president, Joan Laporta.

Durant el matí, el departament de seguretat del Barcelona ha detectat la presència a la capital bavaresa d'un grup d'aficionats radicals, aproximadament una vintena i presumptament membres dels Boixos Nois –que tenen prohibit l'accés al Camp Nou per ordre del president blaugrana–.

Després, aquest grup d'aficionats radicals s'ha acostat a l'hotel de concentració on està allotjat el Barça. Una vegada allà, cap a les 16h, s'han dirigit a un treballador del club i, després de preguntar-li si era un membre de seguretat encarregat de la vigilància de Laporta, li han donat un cop de puny a la cara. Com a conseqüència de l'agressió, té un traumatisme craniofacial i està sota vigilància mèdica.

El club ja ha denunciat els fets a de la policia alemanya. A més, s'ha informat de l'agressió tant a la UEFA com al Bayern de Munic amb l'objectiu que aquest grup de radicals no pugui accedir a l'Allianz Arena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA