Esports

Els jugadors finançaran el desplaçament dels aficionats a Vila-real

Espanyol

El club, els jugadors i un sector de l'afició representada per la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) i la Curva Jove han presentat aquest divendres una iniciativa per la qual els futbolistes de la plantilla blanc-i-blava costejaran el desplaçament dels seguidors al partit davant el Vila-real.

En l'última reunió del consell d'administració, el director general executiu, Pedro Tomás, va informar que el club portaria a terme iniciatives d'aquest tipus perquè l'equip se senti acompanyat en els partits que disputi com a visitant. El viatge a Vila-real és la primera mesura consensuada en aquest sentit.

El conseller de l'àrea d'expansió de l'Espanyol, Joan Collet, ha explicat que van obtenir una ràpida resposta per part dels jugadors i que és una demostració més del compromís existent entre tots els estaments del club.

"Agraïm el compromís dels jugadors amb la institució i amb els seguidors. Potser no tenim l'afició més nombrosa, però és molt fidel i els jugadors ho agraeixen", ha remarcat Collet, que ha avisat que en els pròxims desplaçaments també es promouran actuacions d'aquest tipus.

La setmana que ve el club informarà sobre la logística del desplaçament i de com els seguidors podran acollir-se a aquesta oferta. En un principi, s'espera que més d'un miler d'espanyolistes assisteixin al partit contra el Vila-real el primer cap de setmana del mes de març.

"L'afició és un part important d'aquest club i el seu suport és fonamental perquè l'equip segueixi en Primera Divisió. Tots hem de lluitar en el mateix sentit i la seva ajuda és molt important", ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.