Esports

Serena i Safina lluitaran pel títol de l'Open d'Austràlia

Esports

La nord-americana Serena Williams ha acabat amb la ratxa de 15 partits guanyats de la russa Elena Dementieva i s'ha imposat per davant d'ella per 6-3 i 6-4, aconseguint així per quart cop arribar a la final de l'Open d'Austràlia. Williams s'enfrontarà a Dinara Safina, que ha derrotat la seva compatriota Vera Zvonareva per 6-3 i 7-6 (4).

Serà una final entre l'americana, de 27 anys, amb nou títols de Gran Slam en 12 finals, i la russa, de 22 anys, amb només una intervenció en l'ultim partit d'un torneig gran, derrotada a Roland Garros l'any passat per la sèrbia Ana Ivanovic.

Serena ha guanyat les tres finals que ha disputat en l'Open d'Austràlia. Ha sigut infal·lible en totes i ara buscarà la seva quarta victòria contra Safina, amb la qual manté un avantatge de 5-1 en els seus enfrontaments, dos d'ells guanyats l'any passat, a l'Open dels Estats Units i al Masters.

"Des que era una nena sempre ha estat el meu somni ser la número u del món. Enfrontar-me a Serena i lluitar per aquesta victòria serà increïble. Guanyi qui guanyi, al final ens donarem la mà i direm: "Tu et mereixes ser la número u", ha declarat Safina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.