Esports

Piqué: "Deixeu de parlar del 2-6 al Madrid; és el passat"

Sense Carles Puyol, sancionat, ni Rafa Márquez, lesionat, Piqué haurà d'erigir-se en el cap de la defensa

"Deixeu de parlar del 2-6 al Madrid; és el passat", ha demanat el blaugrana Gerard Piqué a la premsa després de l'últim entrenament abans de viatjar a Londres per enfrontar-se al Chelsea a la tornada de semifinals de la Lliga de Campions.

Per al central, la històrica golejada del Bernabéu aportarà si és possible "encara més confiança" a l'equip per fer front al partit d'Stamford Bridge, però poc més.

"Parlar del partit de dissabte no ens beneficia en res, va ser tot molt bonic i ho vam celebrar com calia, però si dimecres no passem l'eliminatòria, la victòria de dissabte quedarà en un segon pla", ha insistit Piqué.

"Evitant les faltes a la vora de l'àrea i no cedint serveis de córner, tenim molt guanyat", ha explicat Piqué, coneixedor del potencial del Chelsea en les pilotes aèries i les jugades d'estratègia.

Sense Carles Puyol, sancionat, ni Rafa Márquez, lesionat, Piqué haurà d'erigir-se en el cap de la defensa, on podria compartir l'eix amb Martín Cáceres si Guardiola finalment decideix apostar per l'uruguaià en lloc de reciclar el lateral Eric Abidal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.