Esports

Recuperar l'estima de l'afició periquita

Espanyol

La unitat és bàsica per sortir del pou. Cal que els llaços al vestidor siguin ferms i que funcioni la connexió amb la graderia, perjudicada per la mala ratxa. Els jugadors van reaccionar amb una iniciativa que els honora: pagaran els autocars d'aficionats que es desplacin al febrer a Vila-real, gest que es podria repetir en desplaçaments posteriors.

Pancartes que van fer mal, com "Nosotros sin Europa, vosotros sin Eurocopa", xiulets al cap de pocs minuts de partit o les mocadorades són mostres recents que la química entre graderia i equip no rutlla fa mesos a l'Espanyol.

El primer intent de refer-la va ser la reunió entre jugadors, tècnics, directius, Curva Jove i representants de les penyes. No ha estat l'únic gest. Els jugadors van a més actes socials i ahir es va fer un pas més en anunciar que els futbolistes pagaran els autocars que vagin a Vila-real el 8 de març, desplaçament per al qual es calcula que es podrà disposar de 2.500 entrades.

"Hem de donar les gràcies als jugadors. La seva resposta a aquesta proposta ha estat absoluta en qüestió de segons i això demostra el compromís que tots anem pel mateix camí", va considerar el vicepresident responsable de l'àrea social, Joan Collet.

La iniciativa es repetirà si l'equació quilòmetres + entrades disponibles ho fa viable. L'Espanyol necessita sumar la meitat dels punts pendents per mantenir-se. La química amb la graderia és bàsica i més en l'equip que té els pitjors números de la Lliga com a local.

Calmar els ànims
El gest d'ahir és important per al futur i per al present, perquè d'entrada calmarà els ànims de cara a demà. L'episodi d'una sèrie de jugadors allargant fins a les tantes un sopar i que ha costat el càrrec a Daniel Ballart havia creat un xup-xup de ràbia cap a l'equip, tal com destil·laven els fòrums periquitos.

Tots junts serà més fàcil sortir del pou i arribar a Cornellà, que ja disposa dels primers trams de gespa, a Primera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.